fbpx

GA JIJ MEE HEMELS ETEN?

Brandeniers is dit jaar één van de hoofdsponsors van De Smaak van Deventer. Hét culinaire event van Deventer. Een meerdaags event op heilige grond waar de beste restaurateurs, traiteurs, wijnspecialisten en smaakmakers uit de omgeving alles uit de kast halen. In deze rol zijn we verantwoordelijk voor alle marketingmiddelen en uitingen op en om het evenement. We zijn het project gestart met het uitwerken van een vernieuwde huisstijl en website.  

Samen met de betrokken partners hebben we iets neergezet waar we echt trots op zijn. Het feestelijke event willen we graag samen met jou beleven! Op donderdag 4 november trapt De Smaak af met een feestelijke openingsavond exclusief voor sponsoren en bedrijven. Jij mag hierbij natuurlijk niet missen. Kom je ook?

Team Brandeniers

De Giftbox

Wat je rol binnen of buiten de Brandeniers ook is, als je de link voor deze pagina hebt ontvangen heb je bijgedragen waar wij als marketingbureau nu staan. Hier willen we je graag voor bedanken. Vul onderstaand formulier in en je ontvang van ons de Giftbox ter waarde van €53,-. Deze bevat:

  • 10 munten
  • Een ticket voor de businessavond
  • Leuke info over De Smaak van Deventer
  • Een feestelijke cadeauverpakking

Ja! Ik ga mee naar de Smaak van Deventer

Ga je samen?