fbpx

Facebook Ads Deventer

Instagram en facebook ads laten maken in Deventer

Het marktaandeel van Facebook voor digitaal adverteren ligt rond de 20%. Daarmee is het sociale netwerk het op één na grootste platform voor advertenties – alleen Google heeft een groter marktaandeel. Facebook Ads kunnen jouw bedrijf helpen om meer exposure te genereren voor de content op je zakelijke Facebook pagina. Op die manier kun je ook meer webverkeer naar je eigen website krijgen. Ben jij op zoek naar een expert op het gebied van Facebook Ads in Deventer? Wij helpen je graag!

 

Waarom heb ik een Facebook Ads expert nodig?

In theorie zou je een poging kunnen wagen om zelf aan de slag te gaan met Facebook Ads. Dit is echter niet aan te raden, want als je echt waar voor je geld wilt krijgen, heb je iemand nodig die ervaring heeft met het platform en precies weet welke targeting opties het beste werken voor jouw vakgebied.

 

Om een succesvolle Facebook Ads campagne te runnen heb je iemand nodig die:

  • ž   Inzicht heeft in hoe het advertentie-netwerk van Facebook werkt;
  • ž   Weet welke strategieën het beste werken voor jouw vakgebied en doelgroep;
  • ž   In staat is om doelgroepgerichte advertenties te ontwerpen;
  • ž   Facebook analytics kan monitoren, analyseren en interpreteren;
  • ž   Advertenties kan optimaliseren op basis van eerdere resultaten.

 

Als ondernemer zijnde weet je: tijd is geld. Als je je dagelijks bezig moet gaan houden met Facebook Ads, dan heb je minder tijd over om je op je kerntaken te richten. Als je zelf weinig tot geen ervaring hebt met Facebook Ads, dan zul je geheid fouten maken – en dan gooi je geld weg. Het uitbesteden van de werkzaamheden aan een Facebook Ads team is bovendien goedkoper dan een full-time social media manager inhuren.

 

Wat ons Facebook Ads team voor jou kan betekenen

We nodigen je graag uit voor een intakegesprek met ons Facebook Ads team. Tijdens zo’n initiële meeting bespreken we je wensen, je doelstellingen, je budget en je huidige marketingstrategie. Op basis daarvan gaan onze experts aan de slag om een plan op te stellen dat volledig is afgestemd op jouw bedrijf en wat je wil bereiken. Ons Facebook Ads team kan je ook bijstaan op het gebied van remarketing, dat je in staat stelt om mensen aan te spreken die bijvoorbeeld je website al bezocht hebben of hun e-mailadres hebben opgegeven. Remarketing met Facebook Ads kan deze doelgroep herinneren aan wat jouw onderneming hen te bieden heeft en hen het laatste duwtje in de rug geven om een klant te worden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat je adviseren door één van onze professionals!