fbpx

financiële rust

 

Affluent geeft onafhankelijk vermogensadvies voor financiële rust. Affluent begeleidt cliënten bij het structureren van hun vermogen (financiële planning), belegt voor cliënten op en buiten de beurs en zorgt voor de overdracht van vermogen bij leven of overlijden. In verband met zowel de groei van cliënten en het aantrekken van nieuwe vermogensadviseurs was het tijd voor een upgrade!

Branding

We zijn gestart met een merkentraject. Tijdens een aantal sessies zijn de belangrijkste identiteitskenmerken van Affluent naar bovengehaald, dit hebben we samengevat in een merkenpaspoort. Affluent had al een bestaande website en huisstijl, maar om de huisstijl aan te laten sluiten bij de gewenste look-and-feel die naar voren was gekomen uit het merkentraject, hebben we een rebranding uitgevoerd. Het logo kreeg een lichte touch-up en de overige huisstijlelementen hebben een restyle gekregen.

Website

Vervolgens hebben we een professionele, maar persoonlijke website ontwikkeld. Vanuit elk punt op de website is het mogelijk om in drie klikken in contact te komen met een vermogensadviseur bij jou in de buurt. De paginastructuur op dienstniveau is zo opgezet dat dit een perfecte basis is voor verdere optimalisatie van de online vindbaarheid.