fbpx

Bouw wat klopt

Architecten_Lab werkt dagelijks aan het ontwerpen van gebouwde omgevingen die kloppen. Dat zijn omgevingen die niet alleen goed doordacht zijn, goed in elkaar zitten en goed functioneren, maar ook zinnig zijn. Kijk! Daar kunnen wij ons op eigen vakgebied ook in vinden. We mochten voor Architecten_Lab aan de slag met de verdere uitvoering van hun huisstijl én een website waar je op onderzoek uit kunt gaan.

Branding

De stijl van Architecten_Lab was in ruimtelijke zin al bepaald. In hun fysieke kantoor zie je veel zwart en geel met tape art op de grond en muren en lampen van jerrycans. Ook de technologische benadering mocht zichtbaar worden op de site. Denk aan het meenemen van de VR-omgeving in het Lab, waarin nieuwe ontwerpen/werelden worden betreden. Kortom: aan ons de opdracht om de neergezette basis door te ontwikkelen in de volledige huisstijl, uitingen en website.

Website

De vraag: We zijn geen standaard architectenbureau. We willen dan ook geen standaard website. Het mag een speelplaats zijn waar je lekker op onderzoek uit kunt gaan. Daar konden wij ons ei wel in kwijt. Dit is er eentje die je echt moet ervaren. Kijk op: www.architectenlab.nl