fbpx

meilink, Securing value

Meilink is een specialist in het ontwerpen en vervaardigen van bestendige verpakkingen en het vakkundig verpakken, hightech reinigen en vervoeren van industriële kapitaalgoederen. In alle sectoren van de maakindustrie vertrouwen bedrijven op Meilink om te zorgen dat hun goederen op tijd en in perfecte staat op de plek van bestemming komen. Meilink is actief over alle stappen in de logistieke keten en waken over de waarde van elke levering. Dat is voor Meilink en hun klanten de betekenis van Securing Value.

Branding

Na het winnen van een Pitch is het team van de Brandeniers is samenwerking met Branche specialist GrowProud onder leiding van Alfred Klunder aan de slag gegaan met het opfrissen van de branding van Meilink. Dit heeft geleid tot een verandering van vrijwel alle middelen en huisstijldragers met uitzondering van het logo.

Website

Een grote organisatie met complexe dienstverlening samenvatten in een website dat valt nog niet mee. Na een uitgebreid design traject in Adobe XD is dit heel goed gelukt. De website draait om de Securing Value gedachte en is zodoende verdeeld in verschillende onderdelen zoals bijvoorbeeld ontwerp, verpakking, testen, opslag, machalling en duurzaam hergebruik.