fbpx

meilink, Securing value

Meilink is een specialist in het ontwerpen en vervaardigen van bestendige verpakkingen en het vakkundig verpakken, hightech reinigen en vervoeren van industriële kapitaalgoederen. In alle sectoren van de maakindustrie vertrouwen bedrijven op Meilink om te zorgen dat hun goederen op tijd en in perfecte staat op de plek van bestemming komen. Meilink is actief in alle stappen van de logistieke keten en waakt over de waarde van elke levering. Dat is voor Meilink en hun klanten de betekenis van Securing Value.

 In samenwerking met:

 

Branding

Na het winnen van een pitch zijn wij in samenwerking met branchespecialist GrowProud aan de slag gegaan met het opfrissen van de branding van Meilink. Een gave klus want Meilink is een bijna 150 jaar oud familiebedrijf.

Het opnieuw rebranden van een bedrijf met een groot aantal werknemers en 7 vestigingen is veelomvattend. Na een aantal sessies hebben wij de belangrijkste kernwaarden en identiteitskenmerken samengebracht in een merkenpaspoort. Vervolgens hebben we de rebranding overal doorgevoerd. Zo rijden de bestelbussen nu ook helemaal in stijl rond!

Website

Nadat de rebranding overal was doorgevoerd was het ook tijd voor een nieuwe website. Een grote organisatie met complexe dienstverlening samenvatten in één website, dat valt nog niet mee. De online route moet voor elke bezoeker gemakkelijk zijn. Daarnaast moet de site goed vindbaar zijn en aansluiten bij wie Meilink daadwerkelijk is. Na een uitgebreid designtraject, opgedeeld in sprints, is dit heel goed gelukt. De website is aangevuld met nieuw beeldmateriaal en draait om het gedachtegoed: Securing Value. Ook heeft de dienstverlening een prominente rol gekregen op de site.