fbpx

Riskchallenger

Riskchallenger gelooft dat risicomanagement succesvoller ingezet kan worden. Met de software van RiskChallenger wordt risicomanagement interactiever, overzichtelijker, visueler en simpeler. Dit verhoogt de kwaliteit van de uitkomsten. En daarmee til je risicomanagement naar een hoger niveau.

RiskChallenger is ontstaan vanuit een groep gedreven ondernemers en consultants met passie voor Risicomanagement en software ontwikkeling. Het team bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van risicomanagement, maar ook uit jonge innovatieve ontwikkelaars die vooruitstrevend en doelgericht werken aan de software.

Branding, website en activatie

RiskChallenger en Brandeniers hebben samen een nieuwe huisstijl uitgewerkt op basis van twee branding sessies. De verschillende bollen in de huisstijl komen overeen met de functionele elementen uit de software om de overgang voor de gebruiker zo naadloos mogelijk te maken. Deze zijn vervolgens doorgetrokken in de website en alle andere huisstijluitingen.

 

De website is ontwikkeld in WordPress en maakt gebruik van scroll animaties om te laten zien dat risicomanagement altijd in beweging is. Het resultaat is een compleet geheel die de bezoeker meeneemt op reis.

 

Sinds de oplevering van de website zijn wij voor RiskChallenger actief met social media, SEO en verschillende andere uitingen.