fbpx

Werkwijze

Online succes begint bij een sterk en herkenbaar merk. In een gezamenlijke sessie toetsen we jouw huidige merk en bepalen we of (re)branding nodig is. Wanneer het merk staat, vertalen we dit door naar een goed converterende marketingwebsite. Wij starten vaak met een marketingpilot waarmee we heel veel data genereren.  Zo krijgen we inzicht in de online kansen en kunnen de activatie en marketing gericht worden ingezet. Zijn we dan klaar? Nee. Wij sturen continu bij op het resultaat om te komen tot betaalbare en kwalitatief hoogwaardige leads én betrokkenheid bij je merk. Want wij willen de maximale online potentie halen uit jouw business!

Onze specialisten

Ons team is divers, maar heeft een sterke gemene deler; Elke Brandenier is constant op zoek naar nieuwe kansen, optimalisaties én resultaat. We delen onze visie, methoden en middelen met ondernemers die net als wij erin geloven de wereld iets te bieden te hebben. We handelen persoonlijk, eerlijk en altijd in jouw belang. 

Branding

Is het tijd om je merk écht goed in de markt te zetten? Wij nemen je aan de hand mee en komen samen tot een unieke huisstijl die past bij jouw merk. Deze huisstijl brengen we samen in een huisstijlhandboek of brandsheet. Dit is een handleiding voor het correct toepassen van de huisstijl. Zo zorg je ervoor dat je identiteit consequent wordt doorgevoerd en gewaarborgd. Wel zo handig bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, presentatiesjablonen of andere marketingmiddelen.

Website

Een website die naadloos aansluit bij jouw organisatie. Of liever net iets mooier. Dat is waar wij voor gaan. Aan de hand van korte sprints werken wij doelgericht aan resultaat. Als specialist in WordPress en Shopify werken we aan converterende en professionele websites. Altijd met oog voor design, gebruiksvriendelijkheid en techniek. Alle websites zijn snel en daarnaast goed zelfstandig aan te passen. Na livegang begint het echte werk, het optimaliseren op basis van klantgedrag en inzichten. Zo wordt jouw online organisatie elke dag weer een stukje beter!

Activatie

Wanneer de huisstijl en website staan begint het echte werk. Je wilt werken aan resultaat zoals naamsbekendheid, leads of omzet. Door het in kaart brengen van de klantreis bepalen we de kanalen en campagnes. Of het nu gaat om SEO, mailings of advertenties voor LinkedIn, Facebook, Instagram, Google of Tik Tok, wij wijzen de weg. Je marketingfunnel volledig automatiseren? Ook geen probleem, we werken met een breed pakket aan marketing automation software. Daag ons maar uit!

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat je adviseren door één van onze professionals!