fbpx

Waarom activatie werkt

De kansen en mogelijkheden op het gebied van online marketing en activatie zijn eindeloos. Zo zijn we in staat om jouw specifieke doelgroep te bereiken met de juiste content op het juiste moment. Weet jij nog niet welke content en welk tijdstip dit is voor jouw klant? Wij komen daar met behulp van diverse tools snel achter. Op deze manier werk je aan jouw autoriteit en voorkeurspositie ten opzichte van concurrenten. De opbrengsten en online marketinginvesteringen kunnen wij tot op de komma nauwkeurig meetbaar maken, zodat er gestuurd kan worden op resultaat.

Laden...

Conversie optimalisatie

Om het conversiepercentage te verhogen zetten we een combinatie van kennis en tools in. De focus is hierbij om aanpassingen te doen op basis van data en inzichten en niet op onderbuikgevoel.

Marketing automation

Een echt geoliede marketingmachine bereik je door de inzet van marketing automation. Met deze manier van marketing is het mogelijk om op persoonsniveau onder de aandacht te komen met relevante content op het juiste moment. Relevantie is hierbij de sleutel tot succes!

Social Advertising

Afhankelijk van jouw doelgroep kan adverteren op social media erg waardevol zijn. Passend bij de doelstellingen en doelgroep zorgen we voor een aanvalsplan om jouw doelgroep te bereiken.

Content marketing

Wanneer je goed functionerende en gebruiksvriendelijke website staat, is het zaak om met goede content naar buiten te treden. Met specialisten in diverse domeinen ondersteunen we bij de realisatie van hoogwaardige content passend bij jouw marketingdoelstellingen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat je adviseren door één van onze professionals!

Laden...

Specialist in activatie campagnes

Ons team is divers, maar heeft een sterke gemene deler; Elke Brandenier is constant op zoek naar nieuwe kansen, optimalisaties én resultaat. We delen onze visie, methoden en middelen met ondernemers die net als wij erin geloven de wereld iets te bieden te hebben. We handelen persoonlijk, eerlijk en altijd in jouw belang. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat je adviseren door één van onze professionals!

Laden...