fbpx

W0rdpress

Modulair maatwerk voor de pro

De werkwijze van de Brandeniers is uniek. We combineren custom XD-designs tot maatwerk WordPress websites die we in relatief korte tijd kunnen lanceren. We hebben de uitstekende balans gevonden van bestaande frameworks en plugins zonder hierbij in te leveren op snelheid, conversie of vindbaarheid.

 

Perfect geschikt voor MKB’ers en zelfs enterprise.

WordPress websites – krachtig in eenvoud

We zijn er trots op dat iedereen met onze websites kan werken. Zelf een pagina aanpassen, afbeeldingen wisselen, video’s toevoegen en nog veel meer acties zijn zo voor elkaar. Jij hebt zelf de controle over jouw online marketing kanaal.

 

Dankzij een WordPress website van de Brandeniers lanceer je probleemloos je volgende campagne

De perfecte mix

Gemaakt voor flexibiliteit in combinatie met fantastisch design. De perfecte mix van marketing design en techniek. Onze designers en developers werken nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw website converteert en tegelijkertijd alles uitstraalt waar jij voor staat.

Een hele (mobiele) ervaring

Het overgrote deel van jouw bezoekers zal de website bezoeken met een telefoon. Uiteraard leveren we standaard een volledig responsieve website.

Klaar voor de koppeling

Al onze formulieren en call to actions zijn standaard klaar voor een koppeling met jouw Dashboard of CRM. Wel zo gemakkelijk. We leveren alle data aan in json formaat zodat je eigen applicatie developer of partner hier zo mee aan de slag kan.

Razend snelle (managed) hosting

Onze hosting is perfect op maat voor het product dat we leveren. Supersnel en met een dijk van een SLA. Omdat we gebruik maken van meerdere CDN’s in combinatie met slimme caching technieken zijn we in staat om WordPress wat over het algemeen bekend staat om flexibiliteit maar niet om snelheid supersnel snel te laden.

Goed vindbaar? Niet te missen!

Out of the box klaar voor goede SEO resultaten. Dankzij onze SEO ervaring en werkzaamheden hebben we out of the box aan alle belangrijkste voorwaarden voldaan.

 

Daarnaast is er altijd een SEO specialist onderdeel van het proces. Hij of zij verdiept zich in jouw content en richt de website perfect in.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat je adviseren door één van onze professionals!

Werkwijze: In 4 sprints jouw website live!

1. De Mockup

Alles begint met goed onderzoek. Verschillenden van onze specialisten gaan jouw Business model onder de loep nemen. Dit doen ze elk vanuit hun eigen expertise. Dit kan gebruiksgemak zijn maar ook online vindbaarheid. Deze kennis plus jouw eigen wensen worden gemimed tot de perfecte sitemap en blauwprint van je website.
Wat leveren we op? Een sitemap & mockup van de website in Adobe XD

2. Het XD Design

Nadat in de inhoud en sitemap van de website is bepaald gaan onze designers voor je aan de slag. We gebruiken Adobe XD om jouw website te ontwerpen. De perfecte tool om snel maatwerk te kunnen designen.
Wat leveren we op? Een gedeeltelijk of compleet webdesign in Adobe XD

3. De ontwikkeling

In deze fase maken we voor jou de meeste uren. Het design is vastgesteld en onze ontwikkelaars gaan aan de slag om het design zo exact mogelijk om te zetten naar een echt werkende website. Daarnaast leggen we in deze fase de belangrijkste koppelingen.
Wat leveren we op? De 1.0 versie van jouw website in testomgeving

4. De livegang

We zijn klaar om van start te gaan. We lanceren de website, dienen deze ter indexatie aan bij Google en zorgen ervoor dat alles goed wordt uitgemeten.
Wat leveren we op? Website die klaar is om te gaan!

Meer over wordpress websites

In 2021 draait ongeveer 42% van alle websites op het World Wide Web op WordPress. Dus wil jij een WordPress website laten maken, dan is dit robuuste content management systeem (CMS) een uitstekende keuze. Hieronder lees je wat je moet weten over het bouwen van een WordPress website, waarom het slim is om een WordPress specialist in te schakelen, en wat wij op dit gebied voor jou kunnen betekenen.

 

Een WordPress website laten maken: dit moet je weten

De meeste mensen kiezen voor WordPress vanwege de gebruiksvriendelijkheid van het platform. Het is eenvoudig in gebruik, ook als web development nieuw voor je is. Er zijn dan ook tal van WordPress gebruikers die nog helemaal nooit iets gedaan hadden met websites bouwen voordat ze met WordPress aan de slag gingen. Maar dat het beheer van WordPress eenvoudig is, betekent niet dat je geen WordPress specialist nodig hebt om je website te bouwen. Zeker als het om een zakelijke website gaat, is het absolute noodzaak om een ervaren WordPress specialist in te schakelen. De site van je bedrijf is immers het visitekaartje van je onderneming, en die moet wel goed in elkaar zitten. Nog afgezien van het feit dat de technologie waar WordPress op draait constant aan veranderingen onderhevig is, zijn er talloze andere zaken waar je rekening mee moet houden.

 

Waarom een WordPress specialist inschakelen?

Een WordPress specialist kan jouw ideeën en visie omzetten in een kwalitatief hoogwaardig front-end design dat gericht is op jouw doelgroep. Na de livegang van je website houdt de WordPress specialist zich bezig met onder andere de beveiliging en het onderhoud van je site, alsmede met het monitoren van core web vitals en het verhogen van conversiepercentages. Ook schaalbaarheid is iets om rekening mee te houden. Naarmate je onderneming groeit en je meer webverkeer genereert, moet je site dat wel aankunnen. Dan is er nog het aspect van vindbaarheid. Zelfs de mooiste website zal je niets opleveren als je doelgroep hem niet weet te vinden, en dat betekent dat je moet optimaliseren voor zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces waar je echt bovenop moeten zitten. Een WordPress specialist weet exact wat je moet doen om je concurrenten voor te blijven. Dit zijn slechts enkele redenen om een WordPress specialist in te schakelen!

 

Wij zijn dé specialist in WordPress webdesign!

Wil je verzekerd zijn van een robuuste, veilige en toekomstbestendige WordPress website, dan heb je een professionele, ervaren WordPress specialist nodig. En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij weten precies wat wel en niet werkt. Bovendien hoef je bij ons geen standaard WordPress website te verwachten; wij hanteren een unieke werkwijze die ons in staat stelt om modulair WordPress maatwerk te leveren. Met andere woorden: je krijgt een website die in alle opzichten is afgestemd op jouw specifieke onderneming, je doelgroep en je doelstellingen. Zodra je website eenmaal live staat, kun je ook het beheer van je WordPress site aan ons overlaten; wij bieden namelijk WordPress websites met een Service Level Agreement (SLA), waardoor je er zelf geen omkijken naar hebt.

 

 

Veel gestelde vragen over wordpress websites

 

Hoeveel kost WordPress?

WordPress zelf is gratis. Je hoeft dus geen licentiekosten te betalen. Wel is WordPress in tegenstelling tot bijvoorbeeld Shopify zelf hosted. Dit betekend dat er altijd extern hosting nodig is. Dit brengt maandelijkse kosten met zich mee.

 

Kan ik WordPress koppelen met mijn CRM

Wij maken voor al onze formulieren gebruik van Gravity forms. Hiermee kun je aan veel programma’s koppelen en direct een json posten naar een andere applicatie.

 

Hoe zit het met hosting?

Hosting is erg belangrijk voor de snelheid van je website. Zeker als het om WordPress gaat. We raden je aan om gebruik te maken van managed hosting zoals die van ons.

 

Kan ons team zelf aanpassingen maken aan de website?

Ja dat kan zeker. We gebruiken een gebruiksvriendelijke pagebuilder die je in staat om heel gemakkelijk content aan te passen of toe te voegen aan een pagina. Daarnaast leveren de website af met zoveel gebruikers als je wilt. Hierbij schermen we functionaliteiten die jouw website mogelijk “kapot” kunnen maken af. Zo kun jij en je team in alle vrijheid aan de slag.

 

Wat is een custom post type?

We kunnen op jouw website verschillende content types toevoegen. Zoals vacatures, blog post, pagina’s en wat je maar wilt eigenlijk deze worden gedefinieerd in een CPT. Op basis van deze post types maken we gemakkelijke templates zodat jij gemakkelijk verschillende content kunt publiceren.

 

Is WordPress niet verouderd?

Ja en nee. Het klopt dat WordPress en php (de taal waarin WordPress geschreven is) al meer dan 10 jaar bestaan. En in het verleden werden er hele applicaties geschreven werden bovenop WordPress. Dit laatste raden we je af. Hier zijn inmiddels betere oplossingen voor. Maar voor een marketeer is WordPress vaak nog steeds te beste oplossing. Dankzij de flexibiliteit is het super gemakkelijk om snel veranderingen te doen en met campagnes mee te bewegen. Je kunt WordPress dus het beste gebruiken als flexibel marketing middel en niet voor functionele techniek.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat je adviseren door één van onze professionals!