fbpx

EEN STERK, HERKENBAAR MERK

Online succes begint met een sterk en herkenbaar merk. Een merk die de doelgroep aanspreekt en past bij jouw bedrijf. Onze branding-experts ontwikkelen een eenduidig merk met bijbehorende huisstijlelementen. Deze elementen brengen we samen in een merkenpaspoort en huisstijlhandboek. De identiteit is nu vastgelegd en je online potentie kan worden uitgebouwd!

Merkenpaspoort

Het Merkenpaspoort bevat de identiteit van het merk. We verzamelen kenmerken en eigenschappen die aan het merk verbonden zijn, zodat het een sterke positie inneemt ten opzichte van concurrerende merken en in de perceptie van de doelgroep. Het Merkenpaspoort is de basis voor een professionele, eenduidige doorvoering van de daarop volgende communicatie-uitingen.

Huisstijlhandboek

Een huisstijlhandboek is een handleiding voor het correct toepassen van de huisstijl. Dit zorgt ervoor dat de identiteit consequent wordt doorgevoerd en gewaarborgd. Dit is belangrijk bij het creëren en behouden van herkenbaarheid want zo bouwt je merk aan een stevige positie in jouw markt en daarmee aan waarde.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat je adviseren door één van onze professionals!

SPECIALIST IN branding

Ons team is divers, maar heeft een sterke gemene deler; Elke Brandenier is constant op zoek naar nieuwe kansen, optimalisaties én resultaat. We delen onze visie, methoden en middelen met ondernemers die net als wij erin geloven de wereld iets te bieden te hebben. We handelen persoonlijk, eerlijk en altijd in jouw belang.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat je adviseren door één van onze professionals!