fbpx

Over ons

Ons team bestaat uit verschillende Brandeniers met elk hun eigen specialiteit. We delen onze visie, methoden en middelen met ondernemers die net als wij erin geloven de wereld iets te bieden te hebben. We handelen persoonlijk, eerlijk en altijd in jouw belang. Dit doen we zonder onze eigen visie te vergeten; blijvende waarde creëren & doelen behalen. Door onze jonge, leergierige en gretige aard zijn wij continu bezig om te innoveren en ontwikkelen. We lopen voorop en helpen jou de juiste keuzes te maken.

logo brandeniers

Hoe het begon

Brandeniers is ontstaan uit een samenwerking tussen Frank, Koen en Mischa vanuit de Gasfabriek in Deventer. Alle drie één van de eerste ‘huurders’ op de Innovatie Campus. Met elk een specifieke expertise op het gebied van branding, websites en online marketing, bleek dit een gouden combinatie. De laatste jaren hebben we ons team uitgebreid met specialisten uit alle hoeken van marketing en communicatie en zijn we uitgegroeid tot een snel groeiende scale up. Ben jij een talentvolle marketeer of denk je dat jij talenten hebt die ons kunnen versterken? Dan komen we graag met je in contact!

Leeftijd

Gemiddelde leeftijd van het team: 30 jaar

Innovatie tijd

Je krijgt tijd om jezelf te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen

Standplaats

Gevestigd op de Gasfabriek Campus

Onze mensen

Frank rubingh

Online Strateeg

Wouter groen

Developer

Dylan Doldersum

Developer

Sjoukje Bouma

Multimedia Designer

juul harmsen

Fotografie

Koen Rubingh

Creative Director

Chris pol

Multimedia Designer

Malouke Meijer

Content Marketeer

Milou Leerkes

Junior Content Marketeer

Sam golbach

Video

Mischa Groenen

Growth Hacker

Lynn Koenderink

Online Marketeer

Martijn Scheffer

Videograaf

Leony Bos

Administratie / Copywriter

Onze initiatieven

Brandeniers is initiatiefnemer van Smaakverkenners. Smaakverkenners is een nieuwe stadstour die je leidt langs de mooiste plekken, zaken en verfijnde smaken van onze hanzestad Deventer. Wij gebruiken onze expertise om de stad nog beter op de kaart te zetten. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat je adviseren door één van onze professionals!