fbpx

Online marketing in Deventer

Brandeniers is het digitale marketingbureau voor ondernemers die de beste zijn binnen hun branche of niche. Een goede campagne komt pas echt uit met een fantastisch businessmodel. Wij zijn als professionals lokaal in Deventer, nationaal en internationaal voor ongeveer 80 klanten dagelijks van waarde.

Een unieke waarde binnen en buiten Deventer

Werken met Brandeniers is anders dan werken met andere marketingbureaus uit Deventer. Dit doen we door met jou samen te werken als één team. Wij verdiepen ons helemaal in jouw business en klant. Net zo lang tot we expert worden in jouw markt. Dit combineren we met een team van specialisten op het gebied van design, web en online marketing. Het resultaat is dat we beide energie krijgen van goede resultaten en verrassende campagnes.

We beginnen met een gezamenlijke sessie (bij ons in Deventer of bij jullie) waarin we jouw huidige merk bepalen. Vervolgens gaan wij jouw merk visueel neerzetten. Zodra dit is gebeurd, vertalen we het merk naar een converterende website om vervolgens te activeren met online campagnes. Tijdens deze campagnes zijn we continu bezig om de beste resultaten voor jou als klant te bereiken. Afhankelijk van jouw online marketingbudget voeren onze marketeers vaak wekelijks een A/B-test uit om te kijken welke boodschap of creative het beste werkt om jouw digitale KPI’s te bereiken. Wij sturen continu op het resultaat om te komen tot betaalbare en kwalitatief hoogwaardige leads én betrokkenheid bij jouw merk, want wij willen de maximale online potentie halen uit jouw business.

Jouw (lokale) digitale ambitie

Net als Deventer is ook online marketing continu in ontwikkeling. Je kunt bij ons terecht voor (online) marketingstrategieën, ontwikkeling, beheer en optimalisatie van websites en (digitale) marketing campagnes, inclusief foto- en videografie, (SEO-)teksten en (online) advertenties. We hebben een divers team wat voor een groot deel bestaat uit Deventenaren. We kennen de regio en weten wat er in rondom Deventer speelt.

De smaak van Deventer

Samen met andere betrokken partners proberen we ons in te zetten door een aantal keer per jaar lokale initiatieven te ondersteunen. Een mooi voorbeeld hiervan is De Smaak van Deventer. Het culinaire evenement van Deventer. Voor dit project hebben wij als sponsoring het merk, de website en alle uitingen verzorgd (in samenwerking met partners). Het eindresultaat is iets waar we erg trots op zijn. We hopen dit nog enkele jaren te mogen voortzetten.

Project GROHW

Als marketingbureau willen we ons graag inzetten voor een Duurzaam Deventer. Zodoende werken we mee aan het project GROHW. Een collectief van 10 lokale bedrijven en instellingen bundelen hun krachten om de energietransitie te versnellen door samen te werken aan het project GROHW. De deelnemende partijen zijn voorloper in eigen branche en delen hun kennis en ervaring in dit project. Samen bouwen wij aan de energietransitie met groene waterstof als belangrijkste bouwsteen. GROHW staat voor GReen Oxygen, Hydrogen and Wasteheat.

Gevestigd in de Deventer Gasfabriek

De Gasfabriek is een Business Innovation Campus. Gevestigde en startende ondernemingen, startups en scale-ups vormen samen een bruisend en innovatief geheel. Er zijn meer dan 40 bedrijven op de Campus gevestigd, bestaande uit ongeveer 200 personen. Een groot gedeelte van deze bedrijven heeft een sterke focus op innovatie en schaalbare IT-Tech. Het plan is om de campus de komende jaren flink door te ontwikkelen.

Het ontstaan van Brandeniers in Deventer

Brandeniers is ontstaan uit een samenwerking van Frank, Koen en Mischa vanuit de Gasfabriek in Deventer. Alle drie zijn één van de van de eerste ‘huurders’ op de Innovatiecampus. Met elk een specifieke expertise op het gebied van branding, websites en online marketing, bleek dit een gouden combinatie. De laatste 3 jaar hebben we ons team uitgebreid met specialisten uit alle hoeken van marketing en communicatie en zijn we uitgegroeid tot een snel groeiende scale up. Ben jij een talentvolle marketeer of denk je dat jij talenten hebt die ons kunnen versterken? Dan komen we graag met je in contact!

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat je adviseren door één van onze professionals!