fbpx

Online marketing

Serieus aan de gang gaan met digitale (online) marketing

Vroeger bereikte je je doelgroep door middel van posters, flyers, krantadvertenties en televisie. Maar het internet heeft de manier waarop we met elkaar communiceren drastisch veranderd. De focus ligt nu op het World Wide Web en het gebruiken van web-based kanalen om je bedrijf, je diensten en/of je producten te promoten en de juiste doelgroep aan te spreken. Als je competitief wilt blijven heb je een goede online marketingstrategie nodig. Gelukkig kun je online marketing uitbesteden aan ons!

 

Welke tools worden er gebruikt binnen een online marketingstrategie?

Er zijn tal van tools die benut kunnen worden om een robuuste online marketingstrategie te realiseren. Zo houden wij ons als online marketingbureau bezig met onder andere:

 

  • ž   Website optimalisatie
  • ž   A/B testen
  • ž   Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • ž   Zoekmachine adverteren (SEA)
  • ž   Zoekmachine marketing (SEM)
  • ž   Social media marketing
  • ž   Email marketing
  • ž   Content marketing
  • ž   Affiliate marketing
  • ž   Marketing analytics

 

Wat zijn de voordelen van online marketing uitbesteden?

Een succesvolle online marketingstrategie opzetten is niet makkelijk. Online marketing is een complex vakgebied dat zich in een razendsnel tempo ontwikkelt. Het vereist up-to-date kennis, expertise en ervaring. Als je dat zelf niet hebt, kan dat je veel geld gaan kosten, terwijl het juist de bedoeling is dat online marketing campagnes je uiteindelijk geld gaat opleveren. Bovendien is online marketing een doorlopend proces; er is flink wat tijd nodig om je doelgroep op het juiste moment en op de juiste manier te bereiken. Als je dit als ondernemer zelf wilt proberen, dan zul je tijd moeten gaan investeren die je hoogstwaarschijnlijk niet hebt. Online marketing uitbesteden is dan ook de beste manier om ervoor te zorgen dat jij je op je core business kunt blijven focussen.  

 

Wat wij als online marketing expert voor jou kunnen betekenen

Als ervaren online marketing bureau kunnen wij je helpen bij het opzetten en uitvoeren van een doordachte online marketingstrategie. Elke samenwerking begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek, waarbij we jouw wensen en behoeften bespreken en ons verdiepen in je bedrijf. In veel gevallen starten we met een marketingpilot om zoveel mogelijk data te genereren. Op die manier krijgen we binnen een korte tijd inzicht in de online mogelijkheden, waardoor we een gerichte online marketingstrategie kunnen opzetten. Wil je graag meer weten over onze diensten als online marketing expert? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat je adviseren door één van onze professionals!