fbpx

De Smaak van deventer

Jaarlijks succesvol culinair event

De Smaak van Deventer is hét jaarlijkse culinair event van Deventer. In de prachtig aangeklede Lebuinuskerk genieten bezoekers van lokale top restaurateurs, traiteurs, wijnspecialisten en andere smaakmakers uit Deventer en omgeving. Smaakpapillen worden gegarandeerd geprikkeld!

 

Brandeniers is vaste marketingpartner van dit bijzondere evenement in onze eigen thuisstad. Van vormgeving en communicatie tot doelgerichte marketing campagnes en de website. In 2019 hebben we tevens een volledige rebranding verzorgd. De Smaak van Deventer kreeg een nieuw passend logo en huisstijl, dat doorvertaald is in alle lagen van het event. Denk aan de website, organische posts, advertenties, banners en aankleding.

SMAAKVOLLE BRANDING

De Lebuinuskerk is een gotische hallenkerk, met imposante gewelven, muurschilderingen en natuurlijk de hoge toren. De vormen, kleuren en sfeer van de kerk, maar ook de smaken en geuren van het sensationele eten vormen een bron van inspiratie. Zo is het logo gebaseerd op de vormen van de gewelven van de kerk, waar de geuren als ware doorheen bewegen tijdens het event. Daarnaast zijn de mooie hoge kerkgangen en donkere kleuren het vertrekpunt van de huisstijl, waarin stijlvol en smaakvol belangrijke termen zijn die we overal hebben doorgevoerd.

doelgerichte marketingmix

Naast de branding denken wij ook jaarlijks mee over de naamsbekendheid en zichtbaarheid van De Smaak van Deventer. Op basis van een sterk concept brengen wij het event met een mix van print en online communicatie onder de aandacht bij een groot en breed publiek. Denk aan het aanpassen van de website, doelgerichte social media campagnes, organische content en video scripts. Daarnaast draaien we Google Ads en Youtube campagnes om ook via deze weg het evenement in de spotlight te zetten. Maar we hebben ook onder andere hekwerkbanners en posters ontworpen, die door de hele stad verspreidt worden. Het concept en de huisstijl voeren we in alle lagen van het event door. Van de allergrootste uitingen tot in de kleinste details, zoals de munten en viltjes. Oftewel, het hele totaalpakket om het culinairste event van Deventer bij alle Deventernaren én omstreken onder de aandacht te brengen!

Fotografie op locatie door: Heleen DuLi